Hoe werkt het?

Samenwerken aan de beste zorg

Handboek online

Met Kwibuss Bieb is er geen papieren kwaliteitshandboek meer nodig. Kwibuss Bieb maakt het mogelijk om het kwaliteitshandboek digitaal en centraal te beheren, waardoor alle gebruikers altijd over de laatste en juiste versie van een document, formulier of procesbeschrijving beschikken.

Digitaal melden

Incidenten zoals klachten en ongevallen, vragen altijd een zorgvuldige afhandeling. Met behulp van Kwibuss Meldpunt kunnen medewerkers meldingen digitaal invoeren, toewijzen en afhandelen. Iedere medewerker heeft een persoonlijk overzicht van zijn of haar meldingen. Zo raken meldingen nooit uit beeld en wordt iedere melding correct afgehandeld.

Analyseer & Verbeter

Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd. Iedere dag dienen zich meer dan voldoende kansen aan, de dagelijkse dingen beter te doen. Je hoeft ze alleen maar te zien en aan te grijpen. Gestructureerd en continue verbetering op basis van de PDCA-cyclus helpt daarbij. Naast een dergelijk model is inzicht en goed begrip van relevante cijfers en trends voorwaarde voor verbetering.